Palvelut

Ravitsemuksesta.

Ravinnon merkityksestä puhutaan paljon tänä päivänä. Kokemukseni mukaan sen mitä nautimme olisi hyvä olla mahdollisimman puhdasta, luonnollista ja elinvoimaista lähiruokaa.  Kiinalaiseen kulttuuriin ja filosofiaan pohjautuen, sitä tulee nauttia kohtuudella, kehoaan kuunnellen. Ei koskaan kiireisenä ja  stressaantuneena. Ja sen mitä syö, tulisi nauttia kiitoksella. Tämä tietysti tuo meille haastetta, mutta se ei ole mahdotonta, vaikka elämä on hyvin hektistä ja meille on erittäin paljon tarjolla sellaista, mikä ei meitä ravitse. Lohtua ja toivoa tuo tieto siitä, että koko kehomme uudistuu noin 7-8 vuoden välein. Tekemällä oikeita valintoja me voimme siis vaikuttaa tähän asiaan itse.

Vyöhyketerapia
Vyöhyketerapian juuret menevät tuhansien vuosien taakse. Jo muinaiset egyptiläiset hoitivat toisiaan näin kuten intiaanit ja idän kansatkin. Hoitoni on kokonaisvaltainen, asiakkaan tarpeisiin pohjautuva. Vyöhykealueita joita on jaloissa, käsissä, selässä, kasvoissa ja korvissa käsittelen tarpeen mukaan. Hoito sopii hyvin vauvasta vaariin.  Myös vauvan odotus aikana, kun raskaus on edennyt ensimmäisen kolmanneksen.
55 € / 60 min

Nuad Bo Ran
Pohjois-Thaimaalainen perinne hoito, jota tehdään lattialla, napakan alustan päällä. Hoitaja ja hoidettava on pukeutuneena venyttelyyn sopivaan joustavaan vaatetukseen. Hoito on rytmistä verkkaista venyttelyä ja painelua kehon Sen linjoja mukaillen. Hoito avaa tehokkaasti tukkeutuneita energia kanavia, jonka seurauksena aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuu. Hoito sopii hyvin myös urheilusuorituksen jälkeen palauttamaan ja rentouttamaan kehoa.
55 € / 60 min

Chi Nej Tsang
Perustuu vanhaan tietoon sisäelimistä ja niiden hoidosta. Nykytietämyksen mukaan sanotaan, että suolisto on toiset aivot. Hoidon tavoitteena kehomielen tasapainottaminen, heijaste alueiden ja akupisteiden kautta. Hoito kohdistetaan koko kehoon thaimaalaiseen hoitotekniikkaan perustuvalla käsittely tavalla. Hoidossa pukeudutaan kiristämättömiin vaatteisiin ja vain vatsan alue on paljaana. Vatsan alueen hoitoa tehdessä käytän öljyä ja kuumia kiviä tai yrttinyyttejä. Hoidolla on erittäin puhdistava ja vahvistava vaikutus elimistöön. Hoito toteutetaan aina kolmen kerran hoito sarjana. Mielellään kahden – kolmen viikon sisällä, jonka aikana on suotavaa keventää ruokavaliota ja juoda runsaasti vettä.
55 € / 60 min

Kuiva kuppaus
Kuppaus on vanha kansanlääkinnässä käytetty hoitometodi, jota on harjoitettu eripuolilla maapalloa n. 5000 vuoden ajan. Kuiva kuppauksessa ei valuteta verta, vaan hoito tehdään imukupeilla. Hoito sopii hyvin yhdistelmä hoitoihin, sekä pika avuksi jos sinulla on esim. tarvetta saada apua jumissa olevaan selkä hartia seutuun. Käytän hoidossa öljyä ja silikonisia imukuppeja. Hoito tehdään liuttavin, kohottavin
liikkein. Käsittelen lihaksistoa ja heijaste alueita, joten hoidolla on kokonaisvaltainen vaikutus koko elimistön toimintaan.
35 € / 30 min

 

Guasha
Vanha perinteinen kiinalainen hoitometodi. Perinteen mukaisesti tekniikkaa on käytetty kehon puhdistamiseen ja verenkierron parantamiseen samalla aineen vaihduntaa kohentaen. Käytän tekniikkaa yhdistelmä hoidoissa ja vaihtoehtona kuivakuppaukselle selkähartia kiputiloissa, jos imukuppi hierontaa ei jostain syystä pysty tekemään. Käsittelen heijaste alueet ja maitohapoille menneet lihakset jade- tai vuolukivilevyllä kaapien. Hoidossa käytän öljyä.
35 € / 30 min

Meridiaanihieronta + Ekstra lymfa stimulaatio
Perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja reflegsologiaan pohjautuva hoito sopii yhdistettynä erityisesti vanhuksille, lapsille ja raskaana oleville. Kuuluu osana vyöhyketerapia hoitoani. Yhdistelmä hoidoissa käytän usein myös näitä metodeja. Hoito tehdään jalkaterissä olevia heijaste alueita käsitellen.
35 € / 30 min

Metamorfinen vyöhyketerapia
Lempeä kevyt hoito. Käytän käsiäni ja sormiani kevyin pyörittävin liikkein toistaen heijaste alueita, joita on päässä, käsissä ja jalkaterissä. Hoito sopii tueksi muutos prosesseihin. Tarjoan tätä hoitoa erityisesti saattohoidossa oleville.
35 € / 30 min

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%